poniedziałek, 20 kwietnia 2015

Pasta na kanapkę - wędzona makrela, twaróg i warzywa

Składniki do zblendowania: 
; 1 mała makrela wędzona (oczywiście bez ości i skóry )
; twaróg - 1paczka 200-250 dkg.twarogu białego

Po zblendowaniu dodaj:
; cebulę drobno pokrojoną do twarogu i do obsypania pomidorów 
; ogórek kiszony drobno pokrojony
; pomidor drobno pokrojony używamy tylko do ułożenia na paście z cebulką
; majonez - 2 łyżeczki
; chrzan ze słoiczka- 1 łyżeczka
; sól, cukier, pieprz , chilli - moze być pasta chilli - wszytko so smaku


Zmiksowany twaróg z makrelą połączyć z częścia pokrojonej cebulki, ogórkiem kiszonym, majonezem, chrzanem i przyprawami.
Włożyć do miseczki i obłożyć pomidorem pokrojonym w kostkę, posypać pieprzem i solą, cebulką.



konkretna w smaku


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

wpadnij na komentarz: